Nyt on taas ollu todella pitkä tauko ja osasyynä oli vuodatuksen sivujen uudistus/kaatuminen. Mutta nyt tässä on tullut todella paljon pelattua ja tällä hetkellä koneessa pyörii koko ajan

joko   Dragon's Dogma   tai  Crysis 2 . 

Playstation Plus-tilaus on tullut uudistettua ja nyt ei oo storen lompakossa yhtään rahaa -.-

Ja pitkästä aikaa tuli wii käynnistettyä ja siellä on tullu pelattua  D onkey Kong Country Returns, ainut mikä wiissä ärsytti ja sekään ei ollut edes wiin vika. 

Ajattelin pyörähtää wiin nettikaupassa ja katsoa paljon oli pisteitä jäljellä....   700 pistettä ja ajattelin että Super Castlevania IV olis maukas, mutta se maksoi 800 pistettä.

Alkoi jo pantaa kiristää tollanen. Suunnitelma nro 2 oli ostaa ensimmäinen Castlevania, mutta eihän se olisi ollut sama asia.

Muutahan ei tämän pelaajan arkeen ole sitten kuulunutkaan. NHL 13 olisi sitten vielä tämän ihmisolennon ostos listalla ja vielähän tämän vuoden pelihankinta lista on pitkästi vielä

kesken. Nyt en kyllä sitäkään listaa muista, mutta se on totta että Assassins Creed III tulee hankittua. Ainut mikä vielä siinä mietityttää on se, että ostaako kalleimman version vai ei.

Ja vielä lopuksi trophyjä on nyt tällä hetkellä koossa 1570